Mijn Landrover

Mijn Landrover

Landrover Santana

Hier wil ik jullie laten zien waarom voor mij een Landrover een geweldige hobby is. Een beleving, iedere dag weer!

En dat verplicht sleutelen, ach ja, dat hoort er gewoon bij. Vaak (niet altijd) is dit zelfs onderdeel van het totale plezier.

4 daags evenement 25 jaar LRCH

25 jaar LRCHPosted by Jos 10 May, 2013 22:34:35

9, 10, 11 en 12 mei 2013 --> 25 jarig bestaan LRCH (Landroverclub Holland)

en....... dat moet gevierd worden!!

4 dagen volop genieten op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Alle dagen veel verschillende onderdelen om aan mee te doen, shows en zeer veel deelnemers waar ik samen met mijn dochter Denice volop van heb genoten.

Wat direct opviel was de goede organisatie en de altijd vriendelijke bezoekers, die altijd bereidt zijn tot een praatje (uiteraard over de Landrover)maar ook altijd een helpende hand bieden wanneer dit nodig is.

We hebben tijdens deze dagen o.a. meegedaan met kanovaren, Trial, Offroad rijden, bezoek aan Safaripark Beekse Bergen met de eigen Santana en een lekkere barbecue. Kortom, het was echt top!!!!

Hieronder enkele foto's en video's die hopelijk een mooie inpressie weergeven.

De Trial: Behendigheidsproeven waarbij het op een parcour de kunst is om de balletjes niet van de paaltjes te stoten. Meestal lukt het niet om een bocht in één keer te nemen. Wanneer je niet recht voor de paaltjes staat heb je gegarandeerd te weinig ruimte. Je moet ook rekening houden met kuilen en bulten die je auto onverwachts richting paaltje doen hellen. Geloof het of niet, het eerste parcour reden wij foutloos.

Klik hieronder voor het bekijken van de 2 Trial-filmpjes

Trial 1 filmpje

Trial 2 filmpje

Offroad rijden: Een uitgezet parcour in de bossen of zandvlakte, door kuilen, over heuvels of steile hellingen, diepe dalen en natuurlijk veel modder. Ook hier is het oppassen om in de kuilen niet te ver over te hellen, waardoor je al gauw met je dak tegen een boom leunt. Je dient hiet optimaal gebruik te maken van je verschillende mogelijkheden van je aandrijving, zoals speciale banden, hoge en lage gearing, vierwiel aandrijving en als je die hebt een lier, of minstens een stevige sleepkabel.

Klik hieronder voor het bekijken van de 4 Offroad-filmpjes

Offroad filmpje 1

Offroad filmpje 2

Offroad filmpje 3

Offroad filmpje 4

En natuurlijk kan het ook fout gaan en heb je elkaar hard nodig

Klik hier om nog even het filmpje van het lostrekken te bekijken

Op safari in de Beekse Bergen

Op zaterdagmiddag was er de gelegenheid om met de eigen auto door het Safaripark van de Beekse Bergen te gaan, wat resulteerde in een lange rij van enkele honderden Landrovers. Helaas duurde het enige tijd voor iedereen het park in kon schuiven, maar uiteindelijk was hetr wel heel gaaf, met al die Landrovers leek net een echte Afrikaanse safari.

Na het harde werken was ook het eten wel héél goed verzorgd

Eindconclusie: Het waren 4 lange dagen om nooit meer te vergeten !!!!!

  • Comments(4)//landrover.comp-hulp.nl/#post2